Nachrichten - carelw

Seiten: 1 2 [3]
31
Sundtek MediaTV Pro (Europe) / Re:High memory usage mediaserv
« am: November 30, 2009, 10:49:31 Nachmittag »
No one seeing the same behaviour ?  ::)

I rebooted a couple of times, but without luck
I also completely reinstalled driver 091109.

Thanks

Carel

32
Sundtek MediaTV Pro (Europe) / [Solved] High memory usage mediaserv
« am: November 27, 2009, 02:17:09 Nachmittag »
Hello,

After a couple of days running <mediasrv> I found a memory usage of 42%
  PID USER      PR  NI  VIRT  RES  SHR S %CPU %MEM    TIME+  COMMAND
 7117 carel     20   0  495m  87m 6500 S    4  4.4  22:24.33 vdr
 1498 root      18  -2 1126m 848m  15m S    0 42.0 504:10.07 mediasrv

I use vdr-1.7.10, 1 x dvb-c and 1 x dvb-s PCI cards and use latest driver version.
This usage increases very slowly...
"/var/log/mediasrv.log" doesn't show anything special.

Do I have a memory-leak here ?

Kind regards

Carel

33
Sundtek MediaTV Pro / Re:VDR: Too many open files
« am: November 09, 2009, 02:12:47 Nachmittag »
Dear Sundtek,

Ich hab ein mischbetrieb vom DVB-C und DVB-S (beider PCI) und ein Sundtek stick mit empia_installer_091103.sh

vdr-1.7.9 und viele plugins...

Die Sundtek alleine functioniert einwandfrei mit vdr, aber wan ich die beider PCI karte in betrieb nehme gibt es (wie oben auch beschrieben) leider wieder:
ERROR (svdrp.c,129): Too many open files
ERROR: can't open filter handle on '/dev/dvb/adapter0/demux0'
ERROR: can't open filter handle on '/dev/dvb/adapter1/demux0'
ERROR: can't open filter handle on '/dev/dvb/adapter2/demux0'

gibt's eine lösung dafür?

Gruss

Carel

34
Sundtek MediaTV Pro (Europe) / Re:Tvheadend compatibiltiy broken
« am: November 09, 2009, 01:36:58 Nachmittag »
I've added a question about this phenomena here: http://support.sundtek.com/index.php/topic,149.msg609.html#msg609

Thanks,

Carel

Seiten: 1 2 [3]