Willkommen Gast. Bitte einloggen oder registrieren.

Einloggen mit Benutzername, Passwort und Sitzungslänge

 
Erweiterte Suche

17422 Beiträge in 2088 Themen- von 2971 Mitglieder - Neuestes Mitglied: HD_Tech

November 17, 2017, 09:25:00 pm
Sundtek Support ForumEnglishSundtek MediaTV Pro (Europe)Wetek Play, MediaTV Pro and DVB-C
Seiten: [1]
Drucken
Autor Thema: Wetek Play, MediaTV Pro and DVB-C  (Gelesen 1528 mal)
patrocks
Newbie
*
Beiträge: 3


Profil anzeigen
« am: November 08, 2016, 02:01:29 pm »

Hi,

Can anyone confirm if the MediaTV Pro works with the Wetek Play.

I have one working well with a RPi and TvHeadend but I would like to add one to a Wetek Play running Libreelec if possible but I am getting frequent buffering when I use it on the Wetek.

I have read that there is a problem with the Wetek USB and seen two possible solutions but neither worked for me. Not sure if they aren't working solutions or if the problem is me.

Can anyone tell me if it does work and if so can you help me get it working.

Thanks

Pat.
Gespeichert
Sundtek
Administrator
Hero Member
*****
Beiträge: 7504


Profil anzeigen
« Antworten #1 am: November 08, 2016, 03:18:34 pm »

Hi,

it worked well with our Wetek Play after modifying the CPU Settings /opt/bin/mediaclient --cpucheck gives you some more commands to modify the cpu settings.

However we are not sure which Wetek Models are out there and if there are any issues with certain models (we just don't have enough experience with Wetek systems)
Gespeichert

Sundtek Ltd. Support Engineer
patrocks
Newbie
*
Beiträge: 3


Profil anzeigen
« Antworten #2 am: November 08, 2016, 03:40:48 pm »

Hi,

I have seen that solution in a previous post and I tried it last night but it didn't work for me but there is a good chance I was not doing it right.

I am not infront of my Wetek at the minute but I think mediaclient --cpucheck told me to run this command

echo performance > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor

to change the current scheduler. I tried this but the scheduler did not change. I tried removing the stick and powering the Wetek etc. Any idea what I may be doing wrong.


Thanks
Gespeichert
Sundtek
Administrator
Hero Member
*****
Beiträge: 7504


Profil anzeigen
« Antworten #3 am: November 08, 2016, 03:42:28 pm »

did you do that for all cores?

what does the cpucheck show up?
Gespeichert

Sundtek Ltd. Support Engineer
patrocks
Newbie
*
Beiträge: 3


Profil anzeigen
« Antworten #4 am: November 08, 2016, 07:05:02 pm »

Hi,

At home now. Seems I was mistaken. I can change the scheduler from interactive to performance but neither gives me workable live TV.

On power up. mediaclient –cpucheck
cpu0 and cpu1 current scheduler: interactive.


If I enter
echo performance > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor
echo performance > /sys/devices/system/cpu/cpu1/cpufreq/scaling_governor
mediaclient –cpucheck

then cpu0 and cpu1 current scheduler: performance.

Live TV not working well (hardly at all) in either state. Scheduler reverts to interactive on reboot. Once on scheduler: performance repeating the echo performance > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor lines do not alter the scheduler, it remains on scheduler: performance.


Output from mediaclient –cpucheck
LibreELEC:~ # mediaclient --cpucheck

Sundtek CPU Check
cpu0:
   current scheduler: interactive
   available schedulers: hotplug conservative ondemand interactive performance
   to change the scheduler you might run following command:

   echo performance > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_governor

cpu1:
   current scheduler: interactive
   available schedulers: hotplug conservative ondemand interactive performance
   to change the scheduler you might run following command:

   echo performance > /sys/devices/system/cpu/cpu1/cpufreq/scaling_governor

and probably not important but  /opt/bin/mediaclient –cpucheck doesn’t work for me, path not found error so I am using mediaclient –cpucheck.

Thanks for looking at this.

Pat.
Gespeichert
Seiten: [1]
Drucken
Gehe zu: